ASIGURARI AUTO CMR BRAILA - ASIGURARI BRAILA - RCA / CASCO / LOCUINTE - OFERTE

Go to content

Main menu

ASIGURARI AUTO CMR BRAILA

TIPURI ASIGURARI

Informatii privind asigurarile CMR  


Asigurare de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata in calitate de caraus (CMR). Obiectul asigurarii CMR il constituie raspunderea companiilor ce efectueaza transporturi nationale sau internationale cu vehicule (care sunt mentionate expres in polita de asigurare), pentru avarierea sau distrugerea marfurilor incredintate pentru transport.  

Obiectul asigurarii CMR il constituie raspunderea companiilor ce efectueaza transporturi nationale sau internationale cu vehicule (care sunt mentionate expres in polita de asigurare), pentru avarierea sau distrugerea marfurilor incredintate pentru transport.  

Fac obiectul asigurarii numai raspunderile ce ii revin transportatorului in calitate de caraus pentru pagube produse marfurilor transportate cu vehicule, potrivit prevederilor de la art.17 si 23 din "Conventia privind contractul pentru transportul international de marfuri pe sosele (C.M.R.)", atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia.  

Asigurari de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata in calitate de caraus  
Riscuri acoperite: Raspunderile cuprinse in asigurare in baza prezentelor Conditii speciale sunt cele prevazute la art.17 s,i 23 din Conventia Internationala (C.M.R.).

Back to content | Back to main menu