ASTRA - ASIGURARI BRAILA - RCA / CASCO / LOCUINTE - OFERTE

Go to content

Main menu

ASTRA

DAUNE LOCUINTETe asiguri ca a fost inlaturata cauza producerii daunei, in cazul in care acest lucru este posibil (a fost inchis robinetul la reteaua de apa sau gaze, a fost stins focul, au fost astupate orificiile de patrundere a apei, a fost oprit curentul electric).

Eventualele pagube care apar dupa producerea evenimentului, din cauza faptului ca nu s-au luat masuri de limitare a lor, nu vor fi platite de asigurator.

Te prezinti la punctul de lucru al ASTRA ASIGURARI, pe raza caruia domiciliezi si soliciti un formular de AVIZARE DAUNA pe care il completezi. Formularul contine rubrici in care se vor completa date exacte ale producerii evenimentului, de aceea, in cazul in care nu ati fost martor la producerea evenimentului, va fi nevoie sa depuneti la dosar declaratii ale persoanelor care au fost martore la desfasurarea evenimentului care a produs paguba.

Pentru deschiderea dosarului de dauna este necesar sa aveti asupra dvs. cartea de identitate si o copie politei de asigurare.

In urma prezentarii documentelor precizate mai sus si a completarii avizarii, inspectorul de dauna va deschide un dosar si obligatoriu iti va inmana o nota de constatare pe care sunt inscrise numarul dosarului, numele inspectorului, care sunt pasii de urmat si care sunt documentele necesare finalizarii dosarului.

Back to content | Back to main menu